DöNER KEBAB - PIZZA'S MILANO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Kebab - Pizza's Milano. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 19:15 Mix schotel met 3 soorten vlees waarvan 90% döner, als ik een döner schotel wou had ik die wel besteld
4 dec 2022 om 20:10 Wederom goed eten. Nog goed warm en bezorgtijd was zelfs eerder dan gezegd. Super.
3 dec 2022 om 23:37 Heerlijk, zo'n sappige hete pizza, na de overwinning van ons elftal :)
24 nov 2022 om 20:13 Eten was heerlijk alleen helaas de pita bij de schotel vergeten
9 nov 2022 om 19:19 Het was zó lekker, dat ik snel weer iets zal bestellen :)
7 nov 2022 om 16:18 Gemengde salade 6 euro… ik kreeg een bak sla met wortelstukjes en paar stukjes augurk. Dat was het. Jammer dat dit dan gewoon maar bezorgd wordt zonder bijvoorbeeld te melden dat bepaalde producten op zijn of wat dan ook.
7 nov 2022 om 0:26 Met 3 kinderen gegeten, maar het eten was zo ontzettend pittig dat we niks op hebben. Heb alles weg kunnen gooien...... ongelofelijk hoeveel sambal in dit eten zat echt te vies voor woorden. BAH!
6 nov 2022 om 12:45 het eten was over het algemeen lekker, alleen de friet was niet zo lekker. Bezorging was uitstekend, aangezien het een zaterdagavond was.
5 nov 2022 om 20:23 Eten komt heel vettig aan vaker gehad jammer
5 nov 2022 om 15:35 Jammer voor de prijsverhoging van 20%
4 nov 2022 om 20:19 De bezorg tijd was dit keer op tijd en de pizza was ZEER heerlijk. Ik persoolijk vind de pizza's van Mila de beste
28 okt 2022 om 23:00 Heerlijk was die Pizza